Elektriciën Lingewaard

Elektriciën in Lingewaard

Uw elektriciën in Lingewaard en omstreken

Als elektro installateur in Lingewaard zorg ik bijvoorbeeld voor de aanleg van uw meterkast, stopcontact, verlichting, zonnepanelen of oplaadpaal. Zoekt u een elektriciën bij u in de buurt, in Doornenburg, Gendt of in de regio Arnhem / Nijmegen, dan bent u bij Witjes Elektro Service aan het goede adres.

Als ik ergens aan begin, moet ik er zeker van zijn dat ik goed werk af kan leveren. Mijn werk is pas af als u helemaal tevreden bent. Laat me weten waar ik u mee kan helpen, ik denk graag met u mee.

Waar ik u mee kan helpen

(LED) verlichting installeren

Elektrotechnische installaties

Stopcontacten (ver)plaatsen

Domotica /
Smart home / Camera's binnen of buiten

Stroomuitval oplossen

Groepen
aanleggen

Mijn werk als elektriciën Lingewaard

Ontdek wat ik voor eerdere klanten gerealiseerd heb

Veelgestelde vragen

Het komt wel eens voor dat een aardlekschakelaar uitvalt.  Neem dan direct contact op met mij of een andere elektriciën in Lingewaard. Een elektricien is namelijk een expert in zijn vak, hij weet wat hij doet wanneer hij in uw meterkast aan het werk is. 

Wat te doen bij kortsluiting?

Kortsluiting komt in de meeste gevallen op een ongelegen moment. U bent net aan het koken en alle apparaten in uw keuken vallen uit of u kijkt een spannende film en door de kortsluiting mist u het einde. Als u te maken heeft met kortsluiting kunt u zelf een aantal controles uitvoeren. Met behulp van een stekkerproef komt u erachter hoe de kortsluiting is ontstaan.

Stappenplan

Volg onderstaande stappen als u een stekkerproef wilt uitvoeren:

  1. Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.
  2. Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!
  3. Schakel de aardlekschakelaar weer in.
  4. Schakel de groepen in uw meterkast opnieuw in.
  5. Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.
  6. Valt de aardlekschakelaar opnieuw uit op het moment dat u een stekker in het stopcontact steekt of een apparaat aanzet? Dan is dit de oorzaak van de storing. Zorg voor reparatie of vervanging van dit apparaat.
  7. Zorgt geen van uw apparaten voor problemen, maar blijft de stroom toch uitvallen? Controleer dan eerst of er geen sprake is van overbelasting. Blijft uw aardlekschakelaar uitvallen? Dan zit het probleem waarschijnlijk in uw installatie.

Als het probleem in uw installatie blijkt te zitten, neemt u dan contact op met Witjes Elektro Service. 

  • Zit de wijk zonder stroom? Dan kunt u dit melden op storingsnummer van uw netbeheerder.

Witjes Elektro Service is werkzaam als elektriciën in Doornenburg. Maar ook voor elektrotechnische installaties in Gendt, Haalderen, Angeren en regio Arnhem / Nijmegen kunt u mij inschakelen.

Per klus stel ik vast hoe lang het duurt en welke materialen er nodig zijn om een klus te klaren. Desgewenst is het mogelijk een totaalprijs af te spreken middels een offerte, of het werk uit te voeren op basis van gewerkte uren en gebruikte materialen.

Ik geef altijd een jaar garantie af op de gebruikte materialen.

Locatie

Van Heekstraat 3
6686 BZ
Doornenburg

Werkuren

08:00 - 17:00
Maandag - Zaterdag